Catering op locatie of bij je thuis

Van een lekkere maaltijd genieten met al uw gasten? Dan gaat u natuurlijk voor een vertrouwde partner die staat voor kwaliteit. Alles zelf voorbereiden kost een hoop tijd. De Goudreinet Barneveld verzorgt de catering op locatie. Met onze ervaring door de jaren heen is alles gemakkelijk geregeld. Catering op locatie van De Goudreinet Barneveld houdt in:

De beste kwaliteit

Bij de Goudreinet Barneveld doen we er alles aan om u catering geslaagd te maken. Uiteraard is ons vlees van de beste kwaliteit. Dit komt doordat al het vlees dat wij gebruiken is gemaakt van dieren die zonder stress hebben geleefd. En dat proeft u! Zo leggen wij samen met u een steentje bij aan het dierenwelzijn.

img_4664img_4669
img_4695img_4698
img_4671img_4667

Waarom onze gasten altijd terug komen?

truck 2xGratis bezorging
Vanaf 30 personen bezorgen wij helemaal gratis!
trophy 2xPassend bij elk budget
Voor elke klus andere hapjes en maaltijden!
team 2xAl 100+ tevreden gasten
U heeft vast al gehoord van andere klanten hoe tevreden zij zijn over onze service!

Wilt u vrijblijvend contact opnemen met ons? Dat kan!

Wij helpen u graag en horen graag wat uw wensen zijn.
Tel. 0342 461 293
Mail. rvmourik@goudreinetbarneveld.nl

catering tent

Accepteren
Wij maken gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek op onze site beter te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Lees meer