header klein bveld

catering kop

Overwerk maaltijden:

Week 25 (21-06 t/m 25-06)

1. BBQ mixed grill

2. Kippendijenspies met huisgemaakte zoetzure saus

3. Bami Schotel

Een beetje minder ....

1. Salade met in olijfolie gebakken kipstukjes.
2. Salade met varkenshaas reepjes op de Mexicaanse wijze.

Groenten van de dag:
Donderdag 24juni
Gekookte witlof of Sperziebonen

Als bijgerecht keuze uit:

Gebakken aardappels, gekookte aardappels, friet of rijst.

Heb u vragen van andere wensen, kunt u contact opnemen met onze keuken.
M keuken@goudreinetbarneveld.nl
T 0342476583


Nu bellen (Keuken)

Accepteren
Wij maken gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek op onze site beter te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Lees meer