header klein bveld

Maaltijden 14 tot met 18 september

catering kop

Overwerk maaltijden

1 Runder Hachee met rode kool en gekookte aardappelen

2 Bamischotel met een loempia

3 Varkens Rollade met roomsaus

Een beetje minder....

1 salade van in olijfolie gebakken kipstukjes

Groenten van de dag:

Bloemkool of Spitskool

Als bijgerecht keuze uit:

Gebakken aardappels of gekookte aardappels of friet of rijst

Heeft u vragen of andere wensen, kunt u contact opnemen met onze keuken.
Mail: keuken@goudreinetbarneveld.nl
Telefoon: 0342-476583


Nu bellen (Keuken)

Accepteren
Wij maken gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek op onze site beter te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Lees meer