Driversmenu

Routiermenu

Week 3 (25-01-'21 t/m 29-01-'21 )

1. Porksteak
2. Schnitzel met brie en roomsaus
3. Kippenpoten

Een beetje minder....

1. salade van in olijfolie gebakken kipstukjes

Groenten van de dag:

Dinsdag:
Rode bieten

Als bijgerecht keuze uit:

Gebakken aardappels of gekookte aardappels of friet of rijst

Heb u vragen van andere wensen, kunt u contact opnemen met onze keuken.
Mail: keuken@goudreinetbarneveld.nl
Telefoon: 0342-476583


Nu bellen (Keuken)

Accepteren
Wij maken gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek op onze site beter te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Lees meer