Driversmenu

Routiermenu


Week 20 (17-05 t/m 21-05)

1. Gehaktspies met stroganoffsaus

2. Stoofpotje op oma's wijze bereid

3. Slavink

Een beetje minder ....

1. Salade met in olijfolie gebakken kipstukjes.
2. Salade met varkenshaas reepjes op de Mexicaanse wijze.

Groente van de dag:
Maandag 17 mei
Andijvie of Doperwten/wortelen mix


Bijgerecht keuze:

Gebakken aardappels, gekookte aardappels, friet of rijst

Heb u vragen van andere wensen, kunt u contact opnemen met onze keuken.
E keuken@goudreinetbarneveld.nl
T 0342476583


Nu bellen (Keuken)

Accepteren
Wij maken gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek op onze site beter te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Lees meer