Buffetten

Geheel verzorgd lopend buffet? Ook dat kan! U kunt kiezen uit deze verschillende buffetten. Deze worden geserveerd met stokbrood en kruidenboter.

buffet

Boerenpot buffet

€ 14,50 p.p.

Koude gerechten

Augurkjes

Zilveruien

Piccalilli

Amsterdamse uien

Warme gerechten

Stamppot boerenkool

Stamppot zuurkool

Fijne/grove rookworst

Uitgebakken spekjes/speklappen

 

Stamppot buffet

€ 19,50 p.p.

Koude gerechten

Huisgemaakte appelcompote

Augurkjes, zilveruien

Piccalilli

Amsterdamse uien

Stoofperen uit de Betuwe

Warme gerechten

Stamppot hutspot

Stamppot boerenkool

Stamppot zuurkool

Rode kool met appeltjes

Gekookte aardappels

Fijne/grove rookworst

Uitgebakken spekjes/speklappen

Schouderkarbonades

 

Buffet Easy way

€ 24,50 p.p.

 

Soep naar keuze

Tomatensoep

Gevogeltebouillon

Bospaddenstoelensoep

Groentesoep

Koude gerechten

Groene tonijnsalade

Aardappelsalade met spekjes

Pommodorisalade met brie en rucola

Huzarensalade

Kleurige pastasalade

Plateau met carpaccio, Parmezaanse

Kaas en pijnboompitten

Plateau met haring met uitjes en gepekelde Makreel filet (gerookt)

Diverse dressings en koude sauzen

Warme gerechten

Kipsaté met kroepoek, gefrituurde uitjes

en zoetzure komkommersalade

Nasi speciaal met kip en verse groenten

Gehaktballetjes in ketjapsaus

Zalm papillot in dille saus

Aardappelgratin met tuinkruiden

Verse roerbakgroenten uit de wok

Buffet ‘Schaffelaar de luxe’

€ 29,95 p.p.

Voorgerechten

Twee soorten amuses van het huis

(vis en vlees) en Champagne flute

met broccolisoep en crème van kaas

Koude gerechten

Zalmsalade

Groene tonijnsalade

Tomatensalade met brie,

olijven en kruiden

Bietensalade met frisse appel en ui

Barneveldse eiersalade

Aardappelsalade met spekjes

Gerookte zalm met rode ui

Hollandse garnalen met cocktailsaus

Gerookte gepekelde makreelfilet

Carpaccio met Parmezaanse kaas en truffelmayonaise

Gerookte kipfilet met roomkaas en ananas

Jambon met vijgen en dadels

Hollandse haring met uitjes

Diverse soorten mini broodjes met sesam en maanzaad

Warme gerechten

Gamba’s met champignons en paprika

in knoflooksaus

Zalm papillot in dille saus

Slibtongetjes met citroen

Vers gebakken roerbakgroenten

Rosti’s van aardappels

Gehaktballetjes uit oma’s jus

Stukjes gemarineerde kipfilet in satésaus

Biefstukpuntjes in stroganoffsaus

 

 

 

Buffet ‘Goudreinet’

€ 34,50 p.p.

 

Voorgerechten

Champagne flute met ossenstaartbouillon en

Bruchetta met tomaten, kruiden en tapenade

Koude gerechten

Vitello tonato met tonijnmayonaise

Carpaccio met Parmezaanse

kaas en pijnboompitten

Hollandse garnalen met cocktailsaus

Zalm carpaccio met dille saus

Gerookte zalm (in zijn geheel) op schaal

Gerookte zalm met rode ui

Aardappelsalade met spekjes

Rode bietsalade met appel en ui

Barneveldse eiersalade

Jambon met honing meloen

Krabsalade met kappertjes en groene kruiden

Bovenstaande gerechten worden

gepresenteerd met minibroodjes

(maanzaad en sesamzaad).

Warme gerechten

Gamba’s met champignons en paprika in knoflooksaus

Ossenhaasfilet met cognacsaus

Gegrilde tongfilet met vers gebakken fruit

Varkenshaas in roomsaus

Gebakken aardappels met kruiden in schil

Pommes gratin met grove prei

Franse boontjes met gebakken spekjes

Vragen? Neem gerust contact met ons op!

Accepteren
Wij maken gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek op onze site beter te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Lees meer