1e en 2e Kerstdag reserveren

kerstmailing 2

De kerst 2020 komt er aan! We zijn alvast aan het voorbereiden. U kunt op dit moment nog niet reserveren.

Kerstdiner: voorkom stress in de keuken en ga lekker uit eten in ons sfeervolle restaurant. Op eerste Kerstdag en tweede Kerstdag 2020 serveren wij een heerlijk à la carte kerstdiner. Laat u met de hele familie verrassen door het gevarieerde aanbod van het uitgebreide kerstmenukaart. Je krijgt alle tijd om te genieten in ons sfeervolle restaurant.

Tip: wacht niet al te lang. We zijn jaarlijks op sommige tijden snel volgeboekt.

Datum en tijd Kerst
Nog geen tijden bekend
1e kerstdag 2020 - vrijdag 25 december
2e kerstdag 2020 - zaterdag 26 december

Komt u ook?
Wilt u een tafel reserveren voor een à la carte kerst diner tijdens de kerstdagen? Gezellig! Voor de kerst kunt u een tafelreservering aanvragen door te bellen naar ons restaurant. Let op! Voor de kerstdagen geldt dat wij maar beperkt plek hebben. Bel dus tijdig om teleurstelling te voorkomen.

Volwassenen Kerstdiner € 43,50 p.p.
Kindermenu Kerst 4 t/m 11 jaar € 21,75 p.p.

Om voor de kerst te reserveren kunt u bellen naar 0342 461 293

Let op! Voor de kerstdagen geldt dat wij maar beperkt plek hebben. Bel dus tijdig om teleurstelling te voorkomen.

Menukaart Kerst

Klik hier voor de kerst voorgerechten

Klik hier voor de kerst hoofdgerechten

Klik hier voor de kerst nagerechten

Klik hier voor het kerst kindermenu

Vooraf
Tijdens ons kerstdiner krijgt u voorafgaand aan het voorgerecht van ons een heerlijk warm broodje met smeersels om te delen met uw familie en vrienden.

img_page kerst 1

Kinderen
Speciaal voor de kinderen is er tijdens de kerst een speciaal kindermenu samengesteld. Voor de kinderen is er een speelhoek waarin zij lekker kunnen spelen. Daarnaast is er tijdens de kerst ook een speciale kinder kerstbioscoop waar een leuke kerstfilm wordt gedraaid! De kinderen ontvangen ook nog een kerstcadeautje!

Kerstcadeautje
Wilt u een origineel cadeau geven tijdens de kerst? Geef dan een cadeaukaart van Goudreinet Barneveld! Ons kerst cadeau kan worden ingeleverd bij zowel De Goudreinet Barneveld als Eethuisje De Posthoorn in Voorthuizen. Wij nemen graag de mogelijkheden met u door! Kom bij ons langs of neem telefonisch contact met ons op.

Rolstoelvriendelijke Kerst
In veel restaurants is het lastig om u met een rolstoel of rollator te verplaatsen, al helemaal tijdens de kerst. Bij ons wordt hier ook tijdens de kerst rekening mee gehouden. Zou u dit tijdens het maken van de reservering voor eerste of tweede kerstdag goed willen vermelden? Dan houden wij hier graag rekening mee!

Meer informatie over de kerst?
Onze medewerkers staan u graag te woord omtrent al uw vragen over de kerst via 0342 461 293

Accepteren
Wij maken gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek op onze site beter te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Lees meer