Nagerechten

Nagerechten

Softijs met Warme Kersen
Vers gedraaid slagroomijs met warme kersen

Bastogne Dessert
Bastognecrumble met romige MonChou, slagroom en een coulis van rode bessen

Dame Blanche van Ouds
Vers gedraaid slagroomijs, overgoten met chocoladesaus en slagroom

Strawberry Red Velvet Tiramisu
Rijke combinatie van klassieke tiramisu met een red velvet cake en coulissen van verse aardbei.

Luxe Koffie van het Huis
Koffie met een keur aan zoete kerstlekkernijen

----

Menukaart

Klik hier voor de voorgerechten

Klik hier voor de hoofdgerechten

Klik hier voor de nagerechten

Klik hier voor het kindermenu

Accepteren
Wij maken gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek op onze site beter te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Lees meer