Voorgerechten

Warme Voorgerechten

Champignons met Toast
Gebakken mini champignons met ui, paprika, spekjes en warme knoflooksaus, geserveerd met desemtoast

Trio van het Huis
Gefrituurde gamba’s met chilisaus,
rundvleespasteitje en gerookte ribeye

Dubbel Getrokken Groentesoep
Vers getrokken groentebouillon

Romige Tomatensoep
Luxe huisgemaakte tomatensoep met een vleugje room

Koude Voorgerechten

Proeverij
Dun gesneden Ossenhaas op een bedje van diverse soorten sla met truffelsaus, Parmezaanse kaas en geroosterde pijnboompitjes. Gecombineerd met ambachtelijk gerookte Noorse zalm en Hollandse garnalen

Vitello Tonato
Rosé gebakken kalfslende met diverse
soorten sla, tonijnmayonaise en kappertjes

Parmaham met Meloen
Flinterdun gesneden parmaham met frisse Galia meloen

Vegetarische Voorgerechten

Trio Vega
Broccolisoep, mini kaas rolletje van filo deeg en een waldorfsalade. Aanbevolen door de kerstman

Geitenkaas uit de Oven
Heerlijke frisse salade met warme geitenkaas uit de oven, honing, geroosterde walnoten

----

Menukaart

Klik hier voor de voorgerechten

Klik hier voor de hoofdgerechten

Klik hier voor de nagerechten

Klik hier voor het kindermenu

Accepteren
Wij maken gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek op onze site beter te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Lees meer