Jubileum Menu - 50 Jaar!

De Goudreinet bestaat in februari 50 jaar. Dit heugelijke feit willen wij graag met u vieren met een jubileum menu bestaande uit 3 gangen!

Voorgerechten

Proeverij
Carpaccio, tomatensoepje, gefrituurde gamba in pikante saus

of

Carpaccio Classico
Olijven, tomaatjes, Grana Padano, pijnboompitjes, truffelmayonaise en rucola

of

Soep naar keuze
Tomaat, champignon, kip of ui

Hoofdgerechten

Surf&Turf
Steak, gamba, bearnaisesaus en seizoensgroenten

of

Kalfssucade
Gegaard met rozemarijn en zeezout, bloemkoolcrème, gebakken bospaddestoelen, spinazie en kalfsjus

of

Tongfilets
Atlantische tongfilets, parelcouscous en witte wijnsaus

Nagerechten

Dessert Parade
Diverse kleine zoetigheden

of

Churros
Churros, vanille ijs, chocolade hazelnoot saus en slagroom

Ons jubileum menu is verkrijgbaar vanaf 14 februari 2019 tot 28 februari voor 25 per persoon.

Accepteren
Wij maken gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek op onze site beter te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Lees meer