Menukaart

U kunt weer gezellig op ons terras lunchen en borrelen tussen 12 en 18 uur.

Op dit moment is het helaas niet mogelijk om in De Goudreinet te eten. Wel kunt u bij ons terecht voor afhalen en bezorgen. Wij hopen u snel weer te kunnen verwelkomen in ons restaurant!

Geniet van een overheerlijke lunch, borrel of diner bij De Goudreinet. U kunt hier de menukaart alvast bekijken.


Geniet van een gezellige lunch in De Goudreinet. Bestel bijvoorbeeld ons typisch Barneveldse broodje TikTok!

toktoktomatensoeplunch_sandwichzalmBeleef een sfeervol diner in De Goudreinet. Wij staan bekend in Barneveld en omstreken om onze Smokey 'No-ribs'; de kenmerkende smaak van spare ribs, zonder het bot! Daarnaast bevelen we onze Biefstuk 'van het koetje' aan; een mooie ossenhaas biefstuk met echte jus.

voorgerecht_visduokipsate_frietvarkenshaasU kunt De Goureinet ook volgen op Facebook. Houd onze pagina in de gaten voor eventuele acties en nieuwtjes!

Accepteren
Wij maken gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek op onze site beter te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Lees meer